Een nieuw seizoen

Het is herfst en de blaadjes vallen weer van de bomen, dus weer tijd om ons voor te bereiden op het winterseizoen. IJsclub Stompetoren gaat weer plannen maken om ook dit seizoen weer tijdig klaar te zijn als de vorst invalt. Het bestuur gaat bijeenkomen en daarna gaan wij tijdens de jaarvergadering weer rekening en verantwoording afleggen aan onze leden. De voorlopige datum voor de jaarvergadering is gesteld op woensdag 23 november a.s. om 20.00 uur in onze kantine aan de Dres in Stompetoren. Ook gaat u weer merken dat wij onze jaarlijkse contributie komen innen, via automatische incasso als u daar toestemming voor heeft gegeven, anders komt er een bestuurslid bij u langs. Wij hopen om er samen met al onze leden en bezoekers weer een fantastisch seizoen van te maken, tot ziens in onze kantine en/of op onze mooie ijsbaan in Stompetoren.