Er staan weer leuke dingen te gebeuren!

Stompetoren - van onze ijscorrespondent, Eindelijk laat de vorst toe dat we verder kunnen kijken dan één dag. De afgelopen week heeft dooi en sneeuw veel roet in het eten gegooid. De medewerkers van de ijsclub hebben veel werk verzet om de baan in 'een' conditie te krijgen en de altijd gezellige kantine op voorraad.
Er gaan dan ook deze week leuke dingen gebeuren op de baan:

• Vanavond, woe 6 Januari - Priksleewedstrijden voor de jeugd van 8 tot 14 jaar. Aanvang is 19:00 uur en deelname gratis.
  • Morgen, do 7 Januari - Kortebaanbedstrijden voor iedereen vanaf 10 jaar. Aanvang 19:00 uur en deelname is gratis.
  • Overmorgen, vrij 8 Januari -Priksleewedstrijden vanaf 14 jaar. Aanvang 20:00 uur en deelname kost één euro. Er zijn dan prachtige prijzen te winnen; Boter, Kaas en Eieren!!!

Net als voorgaande jaren zullen er ook weer veel supporters zijn om de helden aan te moedigen en het feest nog groter te maken.